Bezoekersregistratie

Het bezoekersregistratiesysteem van Open Impact gaat uit van de noden van de klant. Wat wil jij weten van je genodigden ? Je wil bijvoorbeeld weten hoeveel mensen vegetarisch of glutenvrij willen eten. Maar ook aan welke workshops jouw gasten willen deelnemen, of hoeveel personen per dag gaan komen. Wil je een capaciteitslimiet instellen per zaal of lunch… ?

Verder zorgen wij ervoor dat al deze data in een veilige en redundante omgeving opgeslagen worden met de hoogste discretie.

Dat kan met het bezoekersregistratiesysteem van Open Impact.

Unieke bezoekersregistratie

Ieder evenement is anders en daarom bouwen wij het bezoekersregistratie systeem voor ieder event op maat. Dat betekent dat jij als opdrachtgever bepaalt welke parameters we erin opnemen, en jij kan ieder moment van de dag alle gewenste statistieken consulteren.

Bezoekersregistratie van Open Impact bestaat altijd uit een zeer gebruiksvriendelijk formulier, dat we kunnen uitbreiden met een complete eventwebsite in de huisstijl van de opdrachtgever.

De event registratie oplossingen van Open Impact:

  • Flexibel en helemaal op maat ingericht
  • De event experts van Open Impact verzorgen het gehele traject, full service!
  • De data zijn realtime beschikbaar via een zeer eenvoudige back-office module.
  • We maken jouw event persoonlijk
  • We beveiligen de data en zorgen voor de nodige back-ups
  • Indien nodig maken we het helemaal mobile ready en tablet proof!

Uiteindelijk gaat het erom dat jij als opdrachtgever alles uit je evenement haalt. Open Impact heeft vaste prijzen voor event registratie en rekent geen bedrag per registratie.